Snart en månad

Snart har vi bott i vårt hus i en månad, allt känns fortfarande riktigt bra. Visst är det lite småsaker som dykt upp, men med tanke på att vi fått ett helt hus på så kort tid kanske inte det är så konstigt...
Dock inget som inte går att fixa rätt lätt :)
 
Vi trivs riktigt bra!
 
Vår kökö har kommit nu som vi beställt från Vedum, den monterade vi i helgen som var. Så nu är köket relativt i sin ordning. Nästa projekt är vardagsrum och fin hall. Vi försöker få lite ordning och köpt lite nytt, men här är allt inte på plats än.
 
Jag och min familj fick en torktumlare av mina föräldrar i present som vi nu tryckt in i groventren, där är ingen ordning alls, vi vet inte riktigt hur vi ska göra med alla lösningar där, vi vill ha både plats för skötbord, hänga kläder, vagn mm.
 
Sovrummen är också på uppbyggnadsnivå, Williams rum är nog det som är mest färdigt. 
 
Badrummet älskar vi, men även här ska en takdusch monteras och ett badumsskåp.
 
Och vi väntar också på att komma igång med bygga av carport med förråd.....
 
.....och trädgården med.....
 
 Allt tar tid och kostar pengar - tiden är nog det vi har minst av, pga att jag ligger i sängen idag med halsont och feber så har jag tid att skriva lite här! Till alla som skrivit till oss, som vill ha mer bilder, vi lovar att det kommer, vi ska bara få ihop lite tid (om jag orkar så kanske redan ikväll). Det är iaf jätteroligt att ni är en liten bunt som följer oss och vi ska försöka ta oss tid att besvara frågor.
 
MEN DEN VIKTIGASTE PUNKTEN ÄR VÄL ATT VI I HELHET ÄR MYCKET NÖJDA MED SMÅLANDSVILLAN OCH KAN VARMT REKOMMENDERA DESSA :)